انجمن نویسندگان و ژورنالستان گهیځ در حالیکه به حیث یک نهاد مستقل رسانه یی و تجمعی از ژورنالستان و نویسندگان مخلص افغان، همه فعالین رسانه یی و ادارات رسانه ها را به مدارا و تفاهم دعوت می نماید، تنش ها و اختلاف نظر های ایجاد شده بین نهاد های اجتماعی و رسانه یی را در شرایط کنونی به نفع این گروه ها و در مجموع تجمعات مدنی نمی داند.
در این اواخر یکی از خبر گزاری های کشور، گزارشی را تحت عنوان (مجمع احیای سنت و جمعیت اصلاح؛ دو کانون ترویج افراط گرایی و تکفیری در افغانستان) به نشر سپرده است که ضمن آن هردو سازمان مذکور به ترویج افراط گرایی متهم شده اند ولی در مقابل جمعیت اصلاح افغانستان به حیث یک نهاد مدنی و اجتماعی و گروپ رسانه یی مربوط به آن که عده یی زیادی از کارمندان آن ( گروپ رسانه یی اصلاح) عضویت انجمن نویسندگان و ژورنالستان گهیځ را دارند، این گونه اتهامات را رد نموده و آن را تهمت علیه خود و تحقیق آن را عاری از حقیقت می خوانند.
بدون هرگونه شک و تردید افراط گرایی در افغانستان به حیث یک چالش عمده در مقابل آینده کشور محسوب می شود و هر گروهی که این کار را انجام می دهد باید به صورت جدی جلو آن گرفته شود، تا در آینده کشور ما دامن گیر مشکلات دیگر نباشد.
همچنان در مقابل این نکته را نیز نباید فراموش کرد که تنها برای بر آورده ساختن عقده های شخصی و سیاسی، یک سازمان و یک نهاد را چه رسانه یی و چه اجتماعی و مدنی؛ بدون سند و مدرک متهم ساختن به ترویج افراط گرایی، عمل نا پسندی محسوب می گردد.
انجمن نویسندگان و ژورنالستان گهیځ به حیث یک اتحادیه صنفی ژورنالستان و نویسندگان از تمامی نهاد ها و رسانه های کشور می خواهد تا با در نظر داشت قوانین حاکم به خصوص قانون رسانه های همگانی کشور و مراعات کردن اصولی چون (بی طرفی، توازن، انصاف …) و مستندسازی گزارش ها و خبرها، موضوعات را به خور مردم داده و باعث اتحاد و همبستگی مردم رنج دیده افغانستان گردند، نه باعث ایجاد اختلاف و تفرق آنها.
این انجمن به عنوان بانی و مدافع ژورنالستان و نویسندگان به تمامی مراکز تحقیقی و رسانه ها توصیه می کند تا از نشر مطالبی خود داری ورزند که باعث اغتشاش ذهنیت عامه می گردد.
والسلام
اداره انجمن نویسندگان و ژورنالستان گهیځ